Top

Personlig trener hjem til deg

Ønsker du å ha en personlig trener, men har hverken tid eller mulighet til å ta turen til et treningsstudio. Da er dette for deg, med en PT som kommer hjem til deg, kan du trene i tryggheten av ditt eget hjem.  Du vil få et tilpasset treningsprogram med god oppfølging som vil bli tilpasset dine behov og mål. Det er heller ingen krav til treningsutstyr.

Startpakke: 1 PT time inkludert kartlegging 1200,-
1  PT timer: 800,-
5  PT timer: 3 500,- (700 per time)
10 PT timer: 6 500,- (650 per time)
20 PT timer: 12 000,- (600 per time)

bilde av middels tunge vekter, ca 60 kilo

Introduksjonsprogram til styrketrening

Dette programmet passer for deg som ønsker eller akkurat har startet å trene, men fremdeles er usikker på trening i et treningsstudio. Programmet tar for seg grunnleggende øvelser som ikke krever et høyt trenings nivå og passer derfor til alle aldersgrupper. Programmet inkluderer øvelser med fri vekter, maskiner, kabler og egenvekt strening. Programmet kan trenes fra 2 til 3 dager i uken. Programmet inkluderer også oppvarming og nedkjølings rutiner for at du skal minimere skaderisiko og maksimere trenings effekten. Total varighet for programmet er 8 uker.​

Pris: 695,- 

Styrketrening for viderekommene

Dette er programmet er for deg som har trent i 6 måneder eller mer, og har erfaring med baseøvelser som knebøy, markløft og benkpress/militærpress. Programmet består av totalt 2 faser som hver er på 4 uker, med en total varighet på 8 uker. Der du i fase 1 fokuserer på styrke, fase 2 å bygge opp svakheter slik at du kan oppnå en sterk fysikk. Programmet inkluderer også oppvarming og nedkjølings rutiner for at du skal minimere skaderisiko og maksimere trenings effekten.

Pris: 695,- 

Bilde av mange vektskiver
Dame ruller en treningsmatte etter hjemmetreningsprogrammet

Program for hjemmetrening

Om du ikke ønsker å dra til et treningstudio eller du har en travel hverdag, er dette programmet for deg. Med hjemmetrening kan du enkelt bruke din egen kroppsvekt for å oppnå en god trenings effekt. Øvelsene er mange og det er flere alternativer for hver øvelse. Dette programmet er et godt alternativ som kan utføres hjemme og passer både for deg som er ny innen trening og deg som har trent lenge.

Pris: 495,- 

  • Telefon : +47 93625440
  • Email : Mathiaspark.no@gmail.com